Om oss

Ciza:

En Malmötjej, årsmodell 1975, som träffade sitt livs kärlek på IRC sommaren 1997 och som är östgöte sen 1999.

Gift med Kalle sedan 2001, och har tre katter.

Utbildad lärare som jag jobbade som i 5,5 år. Sen maj 2007 jobbar jag åt en rekryteringsfirma och just nu har jag ett mammavikariat på ett saneringsbolag.

Sen september 2003 bor vi på landet mellan Linköping och Mjölby i ett ett och ett halvplans, rött, hus med vita knutar.  Här trivs vi fantastiskt bra. Underbar natur, trevliga grannar och massor med olika djur runtomkring i närheten.

Vi är ofrivilligt barnlösa. Första graviditeten 2003 slutade med utomkvedshavandeskap och en sprängd äggledare. Och då den andra äggledaren är igenkorkad har vi gjort två IVF:er som båda slutat i utomkvedshavandeskap som slutat värre och värre. Så nu lever vi bara och försöker njuta av livet och varandra istället för att bara tänka på barn.

Jag har många hobbies som jag försöker underhålla:
* inredning
* scrapbooking
* brodering
* fotografering & redigering (Photoshop CS3)
* sömnad i olika slag (bl a lappteknik)
Och jag ser till att skaffa mig ytterligare nya då och då eftersom jag älskar att lära mig nya saker.

Jag älskar att sjunga, spela sällskapsspel, läsa böcker och ha kul. Är grym på musiktävlingar och framför allt på att ta intron snabbt. Jag är oftast glad och sprallig. Analyserar gärna allt och kan ibland vara överanalytisk. Är dock inte en typisk optimist utan mer en realist. Har oftast rätt, vilket jag ibland önskar att jag inte hade.

Jag är alltid ute efter att förbättra saker och ting, både hemma och på jobbet. Det gör att jag med jämna mellanrum gör förändringar och kommer med förslag på hur det skulle kunna bli ännu bättre på jobbet. man ska inte bara nöja sig med att det är bra nu utan det kan alltid bli bättre. 🙂

Jag är ofta en perfektionist som har otroligt höga krav på mig själv. Det ska bli jättebra redan första gången. Jag har lätt för att bli frustrerad och irriterad om det inte går som jag vill.Öva på något är inte min starka sida. Men eftersom jag alltid vill bli bättre än vad jag redan är blir det ju att jag övar.

Jag är ofta fånig och kommer gärna med töntiga skämt som man ändå måste dra på smilbanden åt.

Jag försöker ta dagen som den kommer och ha kul. Det är det livet handlar om. Att leva här och nu och göra det bästa av det.

Sagt av Kalle:

”Ciza är världens sötaste tjej vars leende alltid får mig att smälta. Hon är otroligt välorganiserad och extremt pysslig. Hon är snäll, omtänksam och kramig. Utan henne hade det nog inte blivit nåt gjort alls. Hon är lika mycket ombytlig som hon är en vanemänniska. Har ett otäckt bra musikminne och en vacker röst som hon vid gott humör använder och därigenom sprider glädje omkring sig. Hon är även en liten prylgalning som emellanåt blir besatt av nån grej hon vill ha. Då är det snabba puckar som gäller, vilket förstås rimmar illa med min beslutsvånda. Hon lär sig ofta små tekniska prylar bättre än jag, men jag har åtminstone ansvar för de mer komplexa som servrarna och annat. Tur jag har nåt att bestämma över 😉 ”

Kalle:

10 dagar äldre än min fru. 😉

En Kålleredskille som flyttade till Linköping 1994 för att plugga.

Gjorde lumpen som hundförare på F4 på Frösön (Östersund) 1996-1997.

Har varit med i Linköpings Studentspex, Lihkören och Operagruppen Figaro.

Är duktig på att sjunga och spela. Är ena delen i Norator tillsammans med Niklas Rönnberg och har ett mer eller mindre vilande band tillsammans med Martin Persson som heter Studio Symbios.

Jag är alltid glad, inte så stresstålig, älskar att se på film, ha kul, spela spel. Är inte riktigt lika spontan och galen som Ciza, men har även jag mina knäppa egenskaper.

Älskar att spela trummor i Rock Band, som vi skaffade för några veckor sen. Det är även kul att spela Guitar Hero II och III som vi började med sommaren 2007. Helst spelar vi tillsammans. Det är roligast då.

Jag är otroligt morgontrött och har ett helvete att stiga upp på mornarna. Hade inte Ciza börjar 7.30 på sitt arbete, hade jag inte varit på mitt förrän vid 10-tiden om jag själv fått bestämma.

Sagt av Ciza:
”Han är otroligt omtänksam och generös. Han avstår gärna från saker för att jag ska ha det bra. Han är alltid ett fantastiskt stöd och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.  Han har alltid viktiga saker att säga när han borstar tänderna, vilket gör att jag försöker gissa vad det är han vill ha sagt. Även han har töntiga skämt men det är en del i att vi har så himla kul. Han har så lätt för att få mig att skratta. Vill inte gärna ta beslut. Det kan ju bli fel.  😉 Och jätteläcker i trekvartsbyxor och rutiga skjortor.
Min make, min bäste vän, min själsfrände, mitt allt!”

2 tankar på “Om oss”

 1. Claes skriver:

  Tråkigt höra om din barnlöshet. Hoppes du har det bra i livet!

  • Ciza skriver:

   Tack.
   Så är det ibland. Man vet aldrig vad livet kommer att innehålla eller vad som kommer att hända.
   Men tur är det kanske.
   Hoppas det är bra med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s