Att jag skulle få/ha ont idag räknade jag med.  Har överkomligt ont. Det är inte skoj, men det funkar. Jag kan sitta upp här i pysselrummet och skriva. Har bloggat om massor med tävlingar på pysselbloggen. Alltid kan man hoppas på något att man vinner.
Hade hoppats på att vinna en ny skärmaskin, men det gick inte vägen. Så det blir att jag måste köpa en på mässan istället. Det går ju inte att ha en skärmaskin som skär snett.

Annars sitter jag och pillar med en annan blogg. En blogg för det designgäng jag är med i. Jag har skapat en privat blogg här på WordPress där tanken är att vi ska tipsa, diskutera och annat. Det har varit lite jobb igår med den, men nu verkar det funka smidigt. 🙂 Det är kul för jag lär mig under tiden nya saker.

Kålleredros1

Solen skiner ute och det är endast lite slöjmoln på himlen. Det verkar blåsa lite, men inte så farligt. Utanför mitt fönster ser jag långa trådar som dansar i vinden. Jag misstänker att det kan vara spindelgråd, men den är ganska grov tycker jag för att vara det.

Brevid laptopen sitter kelig katt och tittar bedjande på mig. Det är en trött liten kille idag som spinner så sött och klappar mig försiktigt på min högra handled.

Imorse när jag vaknade, vaknade jag av att jag hostade. Jahopp. Så har jag gått och blivit förkyld. Kul. Fick ta nässpray och en Läkerol för att lindra lite. Somnade sen om. Känner mig helt slut. Så det blir en lugn dag idag. Ska ner och fixa till något att äta. Börjar bli lite hungrig. Ett glas juice och en stor kopp te ska det bli till det. Och katterna ska få gå ut.

Jag hoppas din torsdag är friskare än min.

Annonser