Igår åkte jag in till Mjärdevi vid lunch för att äta med Kalle och kära spexvännen Mimmi. Det var jättemysigt. Vi åt pasta och pratade massor. Det var så mysigt så. För mysigt, för jag fick stressa och kom någon minut försent.

Jag fick träffa Birgitta som äger företaget och som även håller i ekonomiutbildningen jag ska gå i höst.
Det lät som en jättebra utbildning. Tre halvdagar i veckan är denna kurs. Vi kom jättebra överens och det ska bli så kul.
Måndagen v.40, den 28/9 börjar jag. Jag bör vara klar till jul och blir det tidigare är det bara bra. Men hon trodde till jul. Vi får väl se. 🙂

Efter mötet gick jag in till den närliggande pysselbutiken och pysslade i fyra timmar. Mycket bättre det än att sitta på Kalles kontor och bara läsa. Jag blir så trött då. Istället fick jag inspiration och sällskap.

När jag var klar där (efter tre kort), åkte jag och hämtade Kalle och vi åkte in till stan för att äntligen köpa två stansar på Bokia som jag väntat i tre veckor på. De var slut överallt så att Fiskars fick tillverka nya. Det blev även handlat några block, en mapp och lite annat smått och gott när vi var där. Blocken är till kursen. 🙂

Efter det gick vi bort till De Klomp, Linköpings holländska restaurang, som sköts av en kompis till oss. De har jättegod mat och massor med olika ölsorter. Kalle fick dricka öl och jag tog en Loranga. Vi åt lammbringa och köttet var så otroligt mört och fint. Lite för mycket fett fick jag dock. Men annars supergott. Kalle blev gulligt lullig och log mer eller mindre hela vägen hem.

handledsbukett

Idag har jag agerat administrator för ytterligare en sajt. Jag har gjort ett födelsedagskort till mellanbrorssonen som fyller år på lördag. Jag har även adresserat skivbeställningar (Du har väl beställt en skiva? Gör det annars här för alla gillar väl syntpop på svenska?!) och pratat med arbetsförmedlingen samt tryckt ut papper till A-kassan som ska skickas in så att de (förhoppningsvis) godkänner att jag studerar men ändå får pengar av dem.

Ikväll har vi satt upp den nya spegeln i badrummet. Detta blev gjort idag eftersom jag tog ner hylla och spegel då Duracell börjat pinka på kartongen till den nya spegeln, som stod i badrummet. Det var så skönt att få upp den. Det blev mycket snyggare, ljusare och större. Underbart!

Två björnbärspajer har gjorts. Mumsigt.

Och jag har rivit ner sladden till matrumslampan. Så den ska jag äntligen flytta så att den hänger mitt över bordet istället för bara lite.

Två produktiva dagar tycker jag att det varit. Får se hur pass bra det går imorgon. Mår inte toppen precis. Men men. Det är inget oväntat och mår jag för dåligt kan jag alltid ligga i sängen och kolla på PhotoshopDVD’er och lära mig samtidigt som jag har laptopen i knät. Jag är aldrig sysslolös. 🙂

Nu ska jag lägga ner kuverten i Kalles väska.
Sen blir det sängen.

Sov gott och ha en bra torsdag.

Annonser