Mina hormoner är överallt och leker djävul. Bokstavligt talat. Det kommer att bli en fruktansvärd omgång. Jag bara känner det på mig. 😦
Det är inte mycket Kalle gör rätt i mina ögon nu. Och minsta lilla jag säger tolkas dessutom då som om jag vore arg. Så vi har grälat ett antal gånger denna helg. Inte alls kul. Ingen av oss är vidare smidiga heller.

Och hos grannarna var jag fruktansvärt osmidig, men var ärlig. Jag tittade på deras namnförslag och frågade om namnet Elon verkligen var på allvar. Ja, svarade de. En äldre släkting hette det. Jo, men hur många förknippar inte namnet med ett företag idag? Man måste ju tänka lite på om barnet riskerar att bli retat i framtiden och jag är lite rädd för att han skulle kunna bli det.

Fotosessionen gick bra. Först fotade vi inomhus och sen ute. Det var mest Kalle som fotade med den riktiga systemkameran och jag fotade brevid med min lite mindre. Jag fick knäppa lite inomhus med den stora kameran. Annars var det han. Det känns som att det är hans kamera och inte vår. Och jag anser att den är lika mycket min och jag vill också lära mig den. Det är jag som tar mer initiativ till att lära mig kameran, fotografering och bildredigering. Men nu ska jag inte bitcha mer om det. Jag tror att vi båda fick några fina foton iallafall.

Efteråt kom Eriks föräldrar och vi fikade. Det blev ostkaka, grädde och hjortronsylt. Mums.

Väl hemma igen har jag rensat kattlådor. Och nu sen 1 ½ timme syr jag upp de andra åtta panelgardinerna som ska upp i vardagsrummet. De som hänger nu måste tvättas. När det är gjort kan jag sy upp dem också, men nu är de så fulla av katthår.
Jag sitter vid soffbordet och syr så att jag kan titta på Amazing Race samtidigt. Men det tog en stund innan jag kunde börja sy. Strömsladden till symaskinen var borta. Helt uppslukad. Jag hittade den ingenstans. Varm och irriterad kollade jag överallt. Ingen sladd i sikte.
Till sist tog jag en sladd som är till batteriladdare. Det funkade lika bra. Tur det. Jag hade varit lagom förbannad om det inte hade gått.

Kalle håller på med backupservern. Han låter inte för positiv om det hela. Vi får väl se om det funkar. Det hade ju varit bra. Han sitter vid köksbordet med den med en skärm han kopplat loss från musikdatorn på övervåningen. Det blir nog bra.

Nu har jag fått vila i några minuter. Bara att fortsätta att mäta, klippa och sy.

Annonser