och Kalle har åkt iväg till jobbet.
Kvar är jag och katterna. Tudor och Mysan har gått ut och Duracell har gått upp och lagt sig i min säng.

Det känns lite konstigt att Kalle börjat jobba igen, och inte jag.  Jag blir kvar hemma. Det känns verkligen jättemärkligt.

I helgen har vi tagit det lugnt. Vi har spelat lite GH Metallica. Det var roligare än vad jag trodde det skulle vara. Men när man verkligen lyssnar igenom Metallicas låtar är de ännu bättre än vad man ”hört” innan. Man lyssnar på låtarna på ett annat sätt efter det att man spelat dem i GH. Det är lite kul. Att återupptäcka musik på det sättet.

Vi har även spelat sällskapsspel. Erik & Hanna var här igår. Det blev Portobello Market och Carcassonne med några expansioner. Det var trevligt fastän jag inte vann. 🙂

Vädret har varit allt annat än kul. Det har varit väldigt mulet. Ibland även regnat samt blåst mycket. Det börjar blåsa upp idag med. När vi steg upp var det ganska stilla, men nu börjar det bli mer och mer vind. Är det hösten som är på väg?

Jag ska idag ta och förbereda inför två saker. imorgon ska jag till Trygghetsrådet och ha ett individuellt möte. Jag ska ta med CV och personligt brev samt tänka igenom hur jag vill ha hjälp av dem. Jag har tänkt på detta från och till under hela sommaren. Men det är inte en lätt fråga. Vad vill jag göra? Jag vill hitta ett arbete där jag trivs med bra arbetsmiljö och arbetskamrater. Där man mår bra och inte behöver stressa ihjäl sig. Arbetsuppgifterna är sekundärt.

Det andra jag ska förbereda är inför helgens pysselträff. Jag ska packa pysselsaker och göra ett litet kort till värdinnan för träffen hade jag tänkt. Att packa pyssel är inte det lättaste. Jag hade inte tänkt ha med mig allt nämligen och måste då tänka ut i förväg vad jag vill göra så att jag bara har med mig det allra nödvändigaste.

Nä, om man skulle sluta svamla här och få något gjort. Just nu känner jag dock för att krypa ner hos Duracell och läsa lite samt lösa lite sudokun.

Annonser