Idag har Kalle åkt för att jobba. Han ska ha möte på onsdag och behöver således förbereda sig.
Så det blev att stiga upp tidigt imorse. Dock vaknade jag tidigare än jag tänkt mig. Jag vaknade av att Mysan kräktes i Kalles säng. Jag for upp och hämtade papper och torkade så gott jag kunde. När jag var klar hade Kalle knappt reagerat på vad som hänt. Han somnade raskt om medan jag fortfarande var vaken och lade mig igen fast för att läsa.

Han kom iväg så småningom (efter att ha letat efter plånbok) och jag gick över för att släppa ut katter.

Har suttit med CV och försökt få ihop något snyggt. Vet dock inte om jag lyckas.

Det mullrar på avstånd och har gjort så i över en timme. Samtliga katter är inne och jag bara väntar på att det ska komma hit. Har dragit ut allt värdefullt utom till nätet. Kollar åsksidan med jämna mellanrum för att se hur det rör sig. Skövde och Karlstad verkar ju ha en rejäl ljusshow nu.
Det börjar blåsa upp så sakteliga och det är tryckande. Inte vidare skönt tycker jag.

Jag har lagt in en beställning på lite pyssel hos Prickiform idag. Designteamgänget (inte alla men en hel del) ska träffas i Torslanda nästa lördag och pyssla. Det ska bli jätteskoj att träffa alla. Katarina, som äger företaget, har jag träffat på mässa, men det ska bli jätteskoj att hinna träffa henne också under mer lugna förhållanden (det är ju allt annat än lugnt på en mässa). Så när vi träffas ska jag betala och få pysslet. Jättesmidigt. Och de andra tjejerna har jag aldrig träffat utan bara småkommenterat i deras bloggar.

Annars händer det inte mycket här. En vanlig måndag.
Får se när Kalle kommer hem. Det hade varit skönt för honom om han slapp jobba imorgon så att det räcker med mötet på onsdag. Men sådan tur har vi nog inte.

Annonser