Visst låter det avancerat och bra?!
Det låter bättre än vad det är. Men overksam är jag inte.

Vi har varit ute och letat katt idag. Grannkatt, nämligen Foxie. Grannarna skulle åka iväg idag till Öland för att bo på hotell samt hälsa på syster med familj i två dagar. Och innan de åkte ville de veta var samtliga tre kattflickor var någonstans. Men Foxie (Mysans syster) gick inte att hitta och hon kom inte när vi kallade. Jag och Kalle följde snabbt med ut och letade och kallade. Vi letade precis överallt.

Efter ca 15 minuters letande tyckte jag att jag hörde ett jamande. Samma som Hanna tidigare hade hört, men inte lyckats lokalisera. Erik, som stod brevid mig när jag hörde jamandet först hörde det inte. Jag tog några steg närmre boden och dörren till matkällaren. När vi öppnade dörren kom hon utspringande. Så det var skönt att vi hittade henne. Vi var lite oroliga ett tag och jag förstår att de inte ville åka förrän hon hittats.

Hur hon tagit sig in där vet vi inte. Det är en rejäl dörr och den har ingen av oss öppnat. Alternativet är att hon lyckats ta sig upp till skorstenen och sen ramlat ner då den går ner till matkällaren.
Nåja. Huvudsaken är att hon är hittad.

Annars har jag idag lagt upp lite fler bilder på Flickr. Både nytt och gammalt.

Tudor & Duracell 090807

Ett födelsedagskort är gjort. Jag bad grannarna att posta det åt oss och helst på en låda som töms idag så att födelsedagsbarnet har det imorgon. Annars kommer det fram på tisdag.

Jag har även pysslat med lite annat. En layout till en tävling samt att jag redigerat lite foton. Några flugor har jag tagit med flugsmällan. Det är väldigt mycket flugor nu. Inte vidare kul. För att inte tala om rejäla spindlar som gärna vill in i vårt hus. Främst i sovrum. De kommer även upp ur avloppet i vasken i köket. Brrrrrr. Inte alls trevligt. Och när de kommer in är jag inte vidare snäll utan smäller eller klämmer ihjäl dem i papper. De springer rätt så fort. Usch.

Annars är det väl lugnt. Det är lite svalare idag tack o lov. Det uppskattas verkligen.

Nu ska jag leta upp sandpapper och slipa lite på ramarna vi köpte på auktion. Motiven ska dessutom tas ut. Sen ska jag försöka måla ramarna så att de blir färdiga någon gång.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Annonser