I eftermiddags vid 17 kom vi iväg till vännerna N & S och deras två små barn, som är så härliga.

Väl där tillagades mat: grillad (och affärsmarinerad) fläskfilé och till det en grönsallad med div saker i. Mycket gott.

Jag lekte lite med barnen och när det var dags att de skulle lägga sig skulle jag läsa saga för båda barnen – samtidigt tyckte de. Detta var lite svårt (läs: omöjligt), så jag lyckades övertala den minste att Kalle kunde läsa för honom så läste jag för den äldre. Detta gick bra. Så jag läste för 4,5-åringen och han var så nöjd så. Dock tog det en bra stund innan han och lillebror somnade och deras föräldrar fick gå upp. Men till sist somnade de.

När vi fick vuxentid passade vi på att spela spel. Det blev Ticket to ride med europakartan. Jag kom 3:a och Kalle sist. Men trevligt hade vi. 🙂

Kålleredros1

Jag har känt av min yrsel idag. Den har blivit sämre. Jag har svårare att vända mig igen, vilket grämer och irriterar  mig. Men jag ger inte upp. Däremot är jag försiktig.
Dessutom har det varit äckligt klibbigt och ikväll har jag haft igång min lilla minifläkt, dock utan större resultat. Då är det illa. Nu är det tack o lov lite svalare, men fortsätter det så här kommer jag att sätta igång vattenspridaren och leva i den.

Men nu ska jag ner och hämta lite vatten (ett stoooort glas), sätta mig bekvämt i sängen med uppallade kuddar och läsa en annan avböckerna jag lånat av mamma. 🙂

Imorgon blir det dammsugning och dyl för att få det lite bättre i huset. Tvättas ska det göras också.

Godnatt.

Annonser