Inatt var jag återigen sömnlös. Jag var trött, men fick inte riktigt ro. Tittade på tv, läste, pysslade, osv. Men inget hjälpte.

Steg upp med Kalle och fixade frukost till oss. Såg till att han kom iväg. Packade upp den söta kaffeservicen vi fick av vännerna Cicci & Niklas i helgen. Servicen ska diskas.

Gick och lade mig och satte på filmen ”P.S I love you”. Tjöt och snörvlade om vartannat. Mysan, som låg i Kalles säng, tittade oroligt på mig för när jag precis hämtat mig från senaste gråtattacken satte jag igång igen att gråta. Orkade se nästan hela innan jag somnade.  Vaknade av att mamma ringde. Mådde jättedåligt eftersom jag verkligen behövde sova. Jag hade jättedåligt samvete för att jag inte var vidare pratglad när jga pratade med henne. Yrseln blev värre, jag svettades och mådde lite småilla när vi pratade. Somnade ganska fort när vi pratat klart och sov några timmar.

bild_foot

I eftermiddag har jag tagit det lugnt men varit uppe. Försökte äta resten av min pizza, men det gick inte. Det bara växte i munnen. Köp-pizza är nog inte min grej längre. Så Kalle fick det sen när han kom hem. Istället åt jag lite fil och müsli.

Nu ikväll har vi varit och gått, tillsamans med grannarna, på sista tipspromenaden som den lokala idrottsföreningen fixar. 9 rätt av 13. Hade jag varit med förra veckan och gått hade jag vunnit. Vi satt ju och svarade på frågorna efteråt eftersom jag inte mådde tillräckligt bra för att gå runt. Och jag hade varit 0,3% ifrån rätt svar på utslagsfrågan, vilken var hur många procent som röstade i söndags. Men dag räckte det inte. Erik hade 10, jag 9, Kalle 9 och Hanna 8.

Det var lite jobbigt att gå runt. Framför allt när det är lite smalare stigar och när det är ojämt underlag att gå på. Jag har fortfarande svårt att bestämma var jag ska sätta föterna och gungar och svajar när jag går. Men synfältet skumpar mindre när jag går, vilket är skönt. men jag tittar mest ca 2 meter framför mig så att jag vet var jag ska sätta fötterna. Och gå den rundan är lite jobbig för mig. Så jag var lite slut när vi kom hem. Dessutom var det väldigt kvavt och fuktigt vilket inte underlättade heller. Men jag känner mig jättesnöjd att jag gått.

Nu sitter jag i pysselrummet och gör ett födelsedagskort till svärfar. Det är ju några att göra nu i juni. Dock blir det bara till svärfar, mamma och Kalle. Fler orkar och hinner jag inte göra. Men de som fyller år kommer att få hälsningar ändå. 🙂
Och jag orkar nog inte mycket mer ikväll. Är väldigt trött. Så det blir nog soffan nu.

Annonser