Idag är en ”bra” dag. Jag har yrseln under kontroll och kan faktiskt sitta och pyssla. Två kort har jag fått ihop. Ett till en tävling och ett som ska skickas iväg snarast till någon som behöver lite uppmuntran. Och nu håller jag på med konfirmationskort.

Jag sov länge idag. Jag hade problem att somna inatt. Men inte så konstigt kanske när jag har en trötthetsdip varje kväll och somnar i soffan. Men det kan inte hjälpas.

Jag har ätit två mackor idag. Jag orkade inte ställa mig och fixa laxen och pilla bort massvis med ben för att få lite lunch. Jag får ta det sen, för något mer mataktigt vill jag ha i mig.

vit ranunkel

Vädret är inte det roligaste idag, men det är iallafall uppehåll. Det blåser en del och gott om moln på himlen. Katterna är ute. Altandörren står öppen så de kan springa ut och in som de vill. Det är lättast. Annars blir det pendeltrafik för mig mellan skrivbordet och altandörren och det går inte.

Jag börjar känna så smått att jag börjar bli trött. Jag ska definitivt inte sitta vid datorn på ett par timmar nu och ska avsluta det jag gör med kortet. Sen blir det vila lite tills Kalle kommer hem då det blir mat.

Ha en trevlig tisdagskväll.

Kram

Annonser