Jag hade jättesvårt att somna inatt igen, men det gick. Jag lyssnade på mitt avslappningsband (som jag inte använt på något år) men trots detta kände jag mig inte helt avslappnad. Hjärnan gick på helfart och en massa tankar kom och gick. Det var jobbigt. Men till slut somnade jag.

Vaknade kl 8 idag och fick upp Kalle. Vi åt frukost. När han åkt till jobbet fixade jag disken och gick sen upp och lade mig. Mådde snabbt sämre och sämre. Yrseln tilltog och illamåendet kom som på beställning. Jag fick ligga och blunda och tänka aktivt ”jag mår bra”. Lyckades till slut somna för att bli väckt av kaminkillen som skulle ha nyckel till grannarna 11.15. Gick upp igen och lade mig och sov en stund till.

Nu har jag varit vaken och uppe några timmar. Jag har pratat med en god vän som gifter sig på lördag. De har fixat övernattning till oss om vi vill. Jättegulligt av er C & N. Kalle ska fundera hur han vill att vi gör så återkommer jag så fort jag vet.
Efter det ringde jag mamma. Misstänkte att det var hon som hade ringt när jag redan pratade i telefon. Vi pratade en lång stund om allt möjligt.

Efter det har jag ätit lite. Jag är inte vidare sugen på något känns det som. Inte vidare kul. Men men.

rostbiff

Jag har fixat till de två rostbiffar Kalle köpte i måndags så de är ”grillade” i ugnen. Nu står de på svalning under ett nätparaply så att varken katter eller flugor kommer åt köttet. Jag hoppas de blev bra. Det är bara andra gången jag gör det. Men det är ju ganska lätt, så jag skulle bli förvånad om jag misslyckats helt.

Nu är jag i pysselrummet. Jag blev inte klar med kortet igår. Jag tycte det var bätre att lägga mig i dräglig tid och istället ta det idag.

Kalle ska vara på picknick  kl 19, så han kommer hem senare ikväll. Respektive var inte medbjudna, men det gör mig inget. Jag har att göra här. Jag har massor jag ska hinna, men det får ta den tid det tar. Prioritera är grejen. Det fixar jag.

Yrseln är bättre nu. Jag böjer mig fortfarande inte ner. Jag vågar inte. Det går bättre och bättre när jag vrider på huvudet, men även här är jag försiktig. Men det är skönt att det känns bättre. Det gillar jag.

Ute regnar det, stillsamt och lugnt. Inte ösregn som det gjort tidigare. Det är mysigt det med, men jag gillar detta också. Och så slipper jag vattna rosen vid altanen, eller stockrosorna. 🙂

Nä, nu ska jag ta tag i kortet och se om jag kan bli klar med det.
Kram

Annonser