Jag halvligger här i sängen. Jag sov länge idag. Jag sover oroligt på nätterna och vaknar väldigt lätt, vilket är irriterande och tröttande.

Jag har varit duktig och tagit mig ner i köket och gjort två mackor med leverpastej samt fil och müsli samt ett glas juice till frukost (vid lunchtid). Det kändes duktigt att fixa det själv. Det snurrade konstant, men jag tog det lugnt och försökte att inte göra stora rörelser med huvudet.

Jag har mer eller mindre konstant sällskap av antingen Tudor eller Mysan. Syster Mysan hade passning igår och idag är det Tudor. De håller sig nära mig i sängen och sover. Jag vet att de vill gå ut, men jag vill inte släppa ut dem ifall att det blir bråk med någon annan katt. Jag kan inte rusa ner och ut och hjälpa dem, och därför känns det bäst att de är inne när jag är själv hemma. Och de är så underbara och gnäller inte eller tjatar, vilket de annars gör. Det är som att de känner på sig att jag inte är frisk och behöver vila. Det är 100% kärlek.

Idag har mailen som legat och väntat i en vecka äntligen kommit så jag har fått rensa rejält. 97% av mailen var spam. Skoj. Dock var det skönt att det inte var något viktigt mail som låg och väntade.

Nu blir det mer vilande.

Annonser