Idag är det dags för möte med facket om uppsägning av mig och ytterligare två konsulter. Mötet är kl 10.
Så därför steg jag upp med Kalle idag och åkte med honom in till sta’n.

För det första var jag väldigt trött när vi skulle stiga upp. Att må så här gör mig utmattad.
Sen blir man otroligt långsam i precis allt man gör eftersom att det snurrar konstant och eftersom jag har svårt att fokusera blicken.  Men efter ett tag hade jag fått på mig kläder, gjort vid mig och ätit frukost. Stackars Kalle får springa och hämta saker jag glömt så som solglasögon och kalender. Det går fortare om han gör det.

Jag tog en åksjuketablett när jag åt nu imorse, men den har inte hunnit hjälpa än. Dock gick det över förväntan att åka bil. Jag blundade hela vägen och koncentrerade mig på att lyssna på radion på P1. Jag vet nu att kommodovaranen (tror jag den hette) är giftig och att dollarn ligger på 7,72 kr idag.

Nu sitter jag här brevid Kalle. Jag ser på ett ungefär vad det är jag skriver. Men jag får anstränga mig.
Han får köra mig ner till kontoret strax före kl 10. Jag vågar inte köra själv eller gå. Det är för riskabelt. Sen får han köra mig hem när mötet är klart. Jag kommer inte att orka sitta hos honom sen resten av dagen. Jag kommer att få anstränga mig tillräckligt på mötet med facket.

Jag har försökt läsa så gott jag kan om uppsägning, men det har inte varit lätt. Jag har gjort lite anteckningar i kalendern till mötet. Jag hoppas det blir ett bra möte som ger något och där man känner att man har facket med sig. Men vi får väl se. Det som känns trist är att jag mått så pass dåligt nu de senaste dagarna att jag inte klarat av att leta jobb eller söka eller kolla kurser. Det suger. Detta hade ju inte behövt hända nu, helst inte alls. Men men.

Ha en trevlig tisdag.
Kram

Annonser