Helgen har gått lite för fort tycker jag.
Vi åkte till Göteborg i fredags eftermiddag. Vi slutade lite tidigare för att hinna hälsa på innan det blev försent på kvällen i fredags. Vi hann. Det var ett trevligt besök med mycket skratt.
Väl hemma hos svärföräldrarna åt vi middag och tog det lugnt. Jag somnade i soffan när vi skulle se ”Efter bröllopet”, som gick på tv.

p1020116

Igår var i på pysselmässa. Mycket folk var det. Lite större utrymme denna gång tyckte jag jämfört med för 1,5 år sen när jag var där sist. Mycket pyssel inhandlades och jag träffade kompisar och DT-mamma som ger mig uppdrag.

EFter det åkte vi och hämtade upp svärfar och sen samlades hela familjen för att äta middag. Vi fick träffa det senaste tillskottet i familjen och jag fick hålla honom massor. Så mycket hår på en bebis har jag nog aldrig sett. Och en jättesnäll liten kille som var så go så.

Det var fullt liv och ös. Lille D på 1,5 år var lite övertrött och skrek och ville absolut inte vara lugn.

M på 6,5 år stannade kvar sen och sov över. Han och Kalle har spelat MasterMind idag. Han har även hjälp mig att klippa till stämplar. Han var jätteduktig på att klippa. Och han har gått omkring och fotograferat lite.

Men helgen har gått alldeles för fort. Jag känner att jag är trött och verkligen behöver vila, men det får jag göra en annan dag.
Snart ska vi åka på besök. Sen blir det hem igen och äta lite och stuva in allt i bilen för att åka hem. Det blir inget kul väder att åka hem i. Det har snöat och nu är det snöblandat. Inte alls kul.

Väl hemma blir det nog lugnt. Packa upp och på sin höjd börja förbereda lite överraskningspaket till några. 🙂

cropped-p1020213.jpg

Annonser