Jag har varit hemma sen i tisdags. Haft lite feber, känt mig hängig, lite förkyld och allmänt blä.

Men inatt/imorse slog det till rejält. Jag tror att jag fått influensan. Jag mår riktigt jäkla dåligt. Mycket högre feber, rejält ont i hela kroppen, lite svårt att svälja, m m. Jag har svårt att sova, men när jag väl somnar sover jag en bra stund.

Jag hade hoppats på att inte få detta, men jag har nog inte mycket motståndskraft kvar längre och därför ligger jag här nu.

Kalle är jättegullig och tar hand om mig. Värmer vetekudde, ger mig vätska, hjälper mig ut på toaletten (jag är ganska yr), m m. Han är min ängel, mitt allt.

Jag började på bok nr tre (av sex) nu i Anna Gabaldons serie.
Den nya boken är
sjofararna

Den har annan och lite större text än de tidigare, vilket är bra nu när jag har ont i ögonen p g a influensan.
Jag hoppas att även denna del är bra.

Duracell har varit jättegullig hela dagen igår och idag. Hon ligger på mig och värmer mig. Följer mina rörelser när jag vänder mig. Lilla pluttan. heart_14826320

Mat lyckas jag få i mig ganska bra. Både frukost och middag. T o m lite ballerinakex, men det var inte så gott. Tur att vi knappt har några kvar. 🙂

Jag försöker mitt bästa nu att vila och få i mig vätska så att jag ska bli frisk så snabbt som möjligt. Detta är så tråkigt att det knappt finns ord. Jag har inte tid med detta.