Det har inte varit någon vidare bra dag idag. Det snöade imorse när jag steg upp. På väg till jobbet låg alla i högerfilen i ca 90-100 km/h med väldigt små mellanrum mellan bilarna. Omkörningsfilen var hur fin som helst och gick jättebra att köra i, så där höll jag mig hela vägen till jobbet. Väl vid jobbet var det bara slask och 0 grader. Det var lite halt på parkeringen och jag kände hur hela jag stelnade till på en sekund. Tack o lov klarade jag mig helskinnad in på kontoret.

its-snowing-screensaver_1

Det var ingen vidare dag på jobbet heller. Dels misstänker jag att jag har PMS så det står härliga till. Men det underlättar inte när folk trilskas och utmanar mitt tålamod och min goda sida. Så på jobbet har jag inte haft en bra dag. Dock har jag ändå fått mycket gjort, men det är trots och inte tack vare, som vissa säkert tror helt och fullt på. Men pricken över i’et var i eftermiddag när ett stort företag kom in och chefen, min arbetskamrat och företaget skulle ha möte. Min arb.kamrat blev presenterad och t o m den andra arb.kamraten som jobbar ute hos oss och som har semester berättade chefen om. Men inte ett ljud om mig, och jag stod där, mitt framför alla. Och jag är minst lika involverad som vad de andra är eftersom det är oftast jag som hämtar ordrarna vi får av dem och fixar dem oavsett om jag har tid eller ej. Men det var som om jag inte fanns. Och detta är andra gången han gör så. Och jag kan tycka att även om jag är konsult räknas jag ändå eftersom jag gör samma jobb som de andra och det är väl bra för dem att veta vilka som jobbar med deras saker. Så på onsdag är det jag som konfronterar chefen och kommer att påpeka att här är ett typiskt exempel varför jag inte känner mig som en i gänget, som han så gärna vill att jag ska känna mig. Otroligt dålig stil!!!

Och till råga på allt glömde jag glasögonen hemma och har därför sett lite suddigt hela dagen, vilket lett till huvudvärk à la grande.

Efter jobbet var jag förbi tandläkaren och hämtade mina små keramikalster. De blev jättefina. Tyvärr var hon inte inne så att jag kunde tacka så mycket. Så jag bad sköterskan att tacka å mina vägnar. Sen tänkte jag att jag ska göra ett tackkort och lämna till henne. Hon har glaserat dem åt mig. Bilder kommer på pysselbloggen.

Efter att ha varit där åkte jag till apoteket för att köpa slemlösande medicin till Kalle så att han ska få må lite bättre. Och efter den stunden av väntan och diskssion om vad som var bäst för Kalle åkte jag till City Gross för att handla. Tack o lov var det inte så jättemycket folk där och handlandet gick ganska fort. Men usch så varmt det var därinne. Det gjorde inte min allmänna irritation bättre precis.

Väl hemma hämtade jag posten och bar in allt. Kalle mötte mig i dörren och packade upp alla matvaror. Min älskling som varit hemma idag för influensan. Han mår lite bättre, men det är fortfarande långt ifrån bra. Dock har han börjat äta lite mer så det känns bra.

Och i posten låg ett paket från kompisen Cicci. Ett jättefint tackdopkort där jag fick så fina komplimanger för kortet jag fick att jag blev jätterörd. Och ett jättesött foto på lilla T var där också. Jag måste bara få träffa henne snart!

Förutom tackkortet låg det ett annat sött litet kort/brev samt ett paket te, som doftar underbart. Jag har inte orkat prova det ikväll, men jag ska göra i veckan. Det doftar fantastiskt gott. Tudor hälsar så gott Cicci. Han tyckte att det var en jättefin present och han trodde den var till honom. Han blev helt till sig så gott det luktade och var inte vidare nöjd att jag tog det ifrån honom. 🙂

Annars ikväll har det varit lugnt. Vi har ätit och tittat på tv.
Vi passade på att titta på polarexpressen som vi fick i extra julklapp av mina föräldrar. Det var en mysig och bra film. Väldigt fint gjord. Och det gick hur bra som helst att se den nu i januari. Dock kände jag att jag inte ville ta bort vår julgran än. Dekorationerna är borta och kvar står nu granen med ljus. Jag orkade inte att ta bort den i helgen. Det räckte med allt annat jag gjorde.

Under tiden vi tittade på filmen försökte jag färglägga lite stämplar, men det tyckte inte Tudor. Han satt brevid mig i soffan och tittade ut mig. När jag lutade mig bakåt kröp han upp i famnen och sen låg han där en bra stund och sov fridfullt. Lille plutten.

Nu är det strax sängdags hade jag tänkt.
Sov gott och ha en bra tisdag. Det ska jag försöka ha.