Etiketter

, , , ,

Idag är en slapp idag.

panda_relaxes_exhausted

Vi låg ända till kl 12 idag. Jag har sovit illa inatt och haft huvudvärk, så när den äntligen släppte efter en Ibumetin idag, somnade jag om och sov gott till 12.

Jag har inte gjort många knop idag. Jag har dock ringt pappa och gratulerat på fars dag. Jag hade skickat ett egengjort (naturligtvis) kort till honom som han öppnade imorse. Alltid kul att kunna glädja. Kortet kan du se här.

Jag har även försökt göra julkort idag, men det går inget bra tycker jag. Jag får inte ihop dem riktigt. Det är svårt att förklara, men det känns så. Och jag som var så nöjd med hur det har gått innan att göra kort. 😦
Men jag ger inte upp. Jag vet inte om man kan bli 100% nöjd med allt man gör. Antagligen inte. Så det är bara att släppa och gå vidare till nästa kort. Två har det blivit gjorda idag iallafall. Och jag har fotograferat julkorten jag gjort hittills. De ska läggas upp på pysselbloggen, ett kort om dagen, så att man har lite att visa där.

Lite andra kort ska också redigeras, t ex korten på trappan som jag utlovat. Det ska jag fixa ikväll har jag tänkt. Så nu blir det lite fotoredigering.

Till sist vill jag önska alla pappor en trevlig fars dag, oavsett om du har barn eller om du är en änglapappa.

Grattis till min pappa. Du är underbar och jag älskar dig oerhört mycket!rsi0d0nicemo_love20heart20swirl